Ei viitsisi aina kuvattomasti kirjoittaa tai menee tylsäksi. No harmillisesti kameran laturi on äkkiseltään etsittynä paikassa nimeltä hukka. Ja akku ihan loppu. No täytyy tyytyä tällä kertaa kännykällä otettuun kuvaan. Aikaisemmin en oo kyllä neuleita kuvannutkaan. Joitain itsetehtyjä, hienompia kakkuja on joskus tullut kuvattua, mutta ei muita käsitöitä.

1270363.jpg

Kuvassa testiversio Aura-huivista Punokset puikoilla kirjasta. Tai siis alku siitä. Lankana Novitan Wool Sävy. Lanka mitä siihen hätään sai =). Huom. kirjanomistajat ja huivin aloittamista suunnittelevat: ensimmäisessä ruutupiirroksessa oli virhe, korjaus löytyy esimerkiksi täältä.

Viime viikonloppu sujui töiden parissa. Lauantai-iltana tulin bussilla kotiin. Nuorehko äiti muutaman vuoden ikäisen lapsensa kanssa matkusti samassa autossa ja kaatoi olutta pullo toisensa perään kurkkuunsa. Todella surullinen, inhottava näky, kun on vastuussa lapsen hoidosta.

Snykin ilmoitti itsestään. Kiitos kommentistasi tänne blogiin, nyt tiedän ainakin jonkun kurkkivan tännekin ;). Kovasti olen omalle muistettavalleni yllätysjuttuja miettinyt. Jotain on tekeilläkin, katsotaan minkä kuukauden pakettiin. Mutta ei siitä sen enempää, etten vaan paljastu.