Vau, mahtava paketti Snyni. Todellakin piristi päivääni. Postista oli eilen tullut ilmoitus lähetyksestä, joka ei ollut mahtunut postiluukusta. Nettipostikortissa viikonloppuna salaiseni jo vähän vihjaili paketin olevan lähdössä matkaan, joten malttamattomana odotin sitä kello viittä, jonka jälkeen paketin saisi noutaa postista. Ja paketista löytyi:

1801825.jpg

Kolme kerää sinistä pehmeää Poppari-lankaa, Pentikin vihertävä purkki, pähkinä- & suklaasekoitusta, ihania pienen pieniä sydämenmuotoisia nappeja ja kortti (joka kylläkin näyttää puuttuvan kuvasta). Vau! Äläkä Sny ota paineita sen itse tehdyn kanssa, toiveenani oli, että joku lähetyksistä sisältäisi jotain itse tehtyä. Eikä sen tarvitse olla täydellinen :).

Ja huom. salaiseni, blogini reunalta löydät nyt sivun neulekirjoistani. Jos kirjalla haluat muistaa, esim. Elisabeth Zimmermannin kirjat puuttuvat täysin ja voisivat olla seuraavaksi halutut listalla.

Ja tässä viimein kuvaa kesälomalla valmistuneista. Sukat Lorna´s Laces Shepherd Sport -langasta. Ohjeena omin sovellutuksin Nukkumaijan unisukkien ohje (Ulla 01/05). Kuvaan nyt on valitettavasti eksynyt vaan toinen sukista =).

1801820.jpg